VOORGERECHTEN

  • Huisgemaakte garnaalkroketten met handgepelde garnalen $

  • Dagsoep $

  • Proeverij van oesters op ijs (3x-6x-9x) $

  • Vissoep met rouille en croutons $

  • Slaatje van gebakken langoustines $

  • Gegratineerde langoustines $

  • Proeverij van 6 warme oesters $

    Certified Black Angus sirloin simmered in ale, onions, brown sugar and
    spices. Accompanied by mashed skin-on red potatoes and Southern.

ONZE KLASSIEKERS

  • Vis van de dag $

  • Gebakken kabeljauw met echte Brugse zurkelaardappeltjes $

  • Vis van de dag en zeevruchten op Mediterraanse wijze $

  • Zeevruchten op Mediterraanse wijze met halve kreeft $

  • Waterzooi op Oosterse wijze met vis van de dag en zeevruchten $

  • Waterzooi op Oosterse wijze met zeevruchten en met halve kreeft $

  • Gegratineerde zeevruchtenschotel met halve kreeft $

  • Noordzeebouillabaisse met rouille en croutons $

  • Slibtong met z’n garnituur $

    Tender chicken breast, shrimp, kielbasa, corn and shallots sauteed in a
    sherry butter. Accompanied by mashed skin-on red potatoes and
    Southern greens and beans. Deliciously tender.

Zeevruchtenschotels

  • Plateau royal (1/2 kreeft, 1/2 krab, langoustines, kreukels, clams, wulken, 6 oesters, grijze granalen, roze granalen) $

  • Plateau van de chef (1/2 kreeft, 1/2 krab, kreukels, langoustines, wulken, roze granalen, grijze granalen) $

  • Zeevruchtenschotel (1/2 krab, Kreukels, langoustines, clams, wulken, 6 oesters, roze granalen, grijze granalen) $

  • Zeevruchtenbord (Kreukels, langoustines, clams, wulken, 6 oesters, roze garnalen, grijze garnalen) $

VLEESGERECHTEN

  • Jong haantje in rode wijnsaus $

  • Vlaamse stoverij van varkenswangen met verse appelcompote of slaatje $

  • * Vleesgerechten te verkrijgen met verse frietjes of huisgemaakte kroketten $